Hemma på Tallkullen igen efter fyra veckor i Nybro

I eftermiddags kändes det skönt att komma hem. Jag hade med mig växter och grejer från mammas lägenhet. Nu har jag placerat ut julgrupper och växter så det är riktigt fint här hemma igen efter att jag slängt det som vissnat under tiden jag varit borta. Jag har haft en god vän som vattnat och skött huset men julrosor, amaryllis och hyacinter är överblommade.

Jag lastade bilen full när jag åkte från Nybro. Det är böcker, album, porslin m. m. Vissa saker får jag ta tag i direkt men annat får vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s