Rostfria bunkar är ju toppenbra

Jag tog med mig ganska många rostfria bunkar hem från mammas kök. Jag har inte använt mig så mycket av det innan utan haft plastskålar. Nu inser jag att rostfritt är mycket bättre. Varför har jag inte använt det tidigare?

När man t ex gör en pajdeg blir plastskålen väldigt fet och ibland är det svårt att få den riktigt ren. Så lätt det går med rostfritt, som en dans. Detta blir min nya melodi. Jag älskar redan mina rostfria bunkar. Det står två låga runda skålar/formar kvar i mammas lägenhet och dem hade vi tänkt skänka till Ria men nu inser jag att jag vill ha dem också. De är bra att ha till mycket t ex när jag ska göra ostkaka längre fram. Då är de runda låga formarna väldigt bra att ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s