Gud förändrar saker till din fördel

Idag ville jag uppmuntra en vän och smsade denna bild. Hon står inför en situation som tycks olöslig men vi vet ju att Gud har en lösning.

Denna bild och text hjälpte mig otroligt mycket för ett antal år sen då jag blev besviken över en situation. Jag började tacka Gud för att någonting nytt och någonting bättre var på väg. Gud förändrade verkligen det som var då till något nytt och spännande. Jag är så tacksam.

Detta gäller Dig också min vän. Vi tror på nya segrar. 👍 Vi får sätta vår tro och vårt hopp till att Jesus kan förvandla situationer som känns svåra. När Han är den enda lösningen så är det också Han som har ansvaret för situationen och Han sköter det bättre än vad vi själva gör. När vi själva har gjort vad vi förmår så får vi bara lämna över det. Sen får vi vila i att för den som älskar Gud samverkar allt till det bästa. Det känns tryggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s