Härlig skidåkning vid Hallby

Ringrostiga men förväntansfulla gav min vän Monica och jag oss ut i skidspåren vid Hallby idag. 😃😃 Oh, vad jag har längtat efter detta! Det är ca 3-4 år sen jag åkte senast. Vi blev rekommenderade att följa grön markering som skulle vara ett spår utan branta backar. Vi satsade på det men det slutade med att vi kom på ett sidospår som ledde rakt ut i skogen. Många vurpor blev det för det gick så fort (tyckte vi) när vi åkte nerför och träden var nära inpå. Oj, vad det var bra glid! Till slut fick vi vända för den gröna markeringen ledde oss verkligen ”åt skogen” i dubbel bemärkelse. Det var en jobbig terräng men vi kom nära naturen och motion fick vi. Vi kom sen ut där det var preparerat och det kändes tryggt.

Jag vill åka mer skidor så nu önskar jag mig en fortsatt solig och snörik vinter in i mars. Jag ska börja träna att åka i slänten hemma i trädgården. Det blir en finfin träning för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s