Vem kan vara mot oss när Gud är på vår sida?

Idag släpper jag loss med en gammal barnsång. 😃 Jag sjöng den för en vän häromdagen via sms och hon blev så glad och välsignad att hon ville ha den för att spara. Jag delar den med dig också. Det är en riktig segersång. 👍 Vem kan vara mot oss när Gud är på vår sida? ❤️ Sången är skriven av Ingvar Holmberg.

Jag sjöng och spelade denna sång ofta med barnen när jag ledde söndagsskola och hobbygrupp på 90-talet. På Youtube är ljudet bättre. Du har länken här: https://www.youtube.com/watch?v=i2rvxU7Pkk0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s