Glädje och bus piggar upp

Nu är Hans och Anita här och vi har sorterat och delat upp lakan, handdukar, garn m m. Hans livade upp oss genom att ta på sig några av mammas hattar. Ja, vad gör man inte för att lätta upp stämningen mitt i allt arbete?

Friends are the flowers in the garden of life – vilken underbar text på en trasig gammal handduk! Motivet och texten på örngottet nedan gillar jag skarpt – Jag älskar dig. Vi har haft dem i flera färger bl a lila och brunt. Jag har några hemma i Jönköping också. På bilden nedan till höger finns ett foto av vår pappa Henning. Många har uttryckt att Hans är så lik honom. På det lilla kortet bredvid ser vi vår morfar Ragnar.

Mamma hade mycket garn. Här delar vi upp vad vi vill ha och resten ger vi bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s