Idag har vi tömt det sista i mammas lägenhet

Idag kl 10.00 kom min make Hans till Nybro. Han hade med ett stort släp vilket var välbehövligt. Jag har verkligen packat ned mycket som ska med hem till Jönköping och jag har också fyllt min egen bil vid två tillfällen tidigare när jag åkte hem från Nybro.

Hans och Hans började med att bära ut det sista som skulle till återvinningen och till second hand. De körde lasset och jag var hemma för att ta emot en familj som på morgonen hade mailat att de vill köpa mammas stora bokhylla som legat ute på Blocket i två veckor. Det var verkligen i grevens tid men ändå i rätt tid. Det var en familj från Kalmar och de tyckte verkligen om bokhyllan. Det är så roligt när saker kommer till användning hos människor som behöver dem och som uppskattar dem.

Sen packade 2 x Hans in allt som skulle med hem till Jönköping och även linneskåpet som skulle med till Skärshult medan jag tömde det sista från kyl, frys m m i köket. När vi var klara gick vi till Rose Lotus och intog en god måltid.

När Hans och jag kom hem till Jönköping och allt var inburet såg det ut som på bilden nedan. Det får gärna vara lite stökigt. Jag är så otroligt glad och lättad att allt är klart och att mammas lägenhet är tom. För min del har det varit viktigt att få ta med mig en hel del saker hem. Det är bättre att ta för mycket och rensa sen än att inte ta så mycket och sen ångra sig. Nu har jag gott om tid på mig att gå igenom allt, rensa lite till, sortera och lägga varje sak på lämplig plats. Så härligt att få väva in gamla saker med historia tillsammans med det som finns i vårt hem. Jag känner mig tillfreds och tacksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s