Årets slitvarg 2020

Idag blev jag riktigt uppmuntrad då jag tog hem priset som Årets slitvarg 2020 på Annonsdax digitala Sales Awards. 😃 Jag är så otroligt glad och tacksam. 🙏 Så skönt att någon ser det arbete man gör varje dag. Mest av allt tackar jag Jesus. ❤️ Det är han som ger mig styrka och energi att kunna arbeta och ”slita som en varg”.

I vanliga fall hålls Sales Awards i Stockholm men pga av coronapandemin fick det ske digitalt i år. Vi fick ett paket med posten förra veckan med en massa olika grejer till Awarden. Det var bl a presentkort på Ica och presentkort på Systembolaget. Jag som är nykterist vill helst inte sätta min fot på Systembolaget men jag fick vackert pallra mig iväg och köpa mina alkoholfria drycker. Jag var också på Ica och inhandlade varor till Toast Skagen.

Festligheterna började kl 14.15 då varje team träffades digitalt i köket. Vi skålade och började sen laga våra Toast Skagen. Det var trevligt och festligt. Här ser ni vårt härliga Team Öst: Jesper, Frida, Kim (vår chef), Linda, Stefan och Kristoffer.

Kl 15.00 satte Awarden igång. Vi fick följa den via YouTube. Det var en härlig tillställning. När det var dags att utse Årets Slitvarg var jag riktigt nervös. Oj, vad fort hjärtat dunkade! Det är inte ofta det händer förutom vid träning förstås. Tre var nominerade och en skulle utses. Jag blev så glad när jag fick sms att jag vunnit och att jag skulle klicka mig in från väntrummet i Google Meetings till sändningen. Förra årets slitvarg, Sara Wessberg, hade fått uppdraget att presentera vinnaren, läsa upp motiveringen och ställa lite frågor.

Sen kunde jag i lugn och ro njuta av det fortsatta programmet. Efter Awarden blev det en stunds After Award med en del i gänget. Det var skönt med lite eftersnack. Nu kommer jag att leva på detta länge, minst ett år eller vem vet, kanske mer. Jag är så glaaaaaaad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s