En gammal svart piedestal

Det är svårt att få plats med allt jag vill spara från mammas hem. Jag visste först inte var jag skulle placera denna piedestal så jag ställde den intill fönstret vid väggen bredvid alla kartonger och annat som stått där sen vi tömde mammas lägenhet. Nu när jag sorterat det andra som fanns i kartongerna och bara piedestalen är kvar så kan jag tycka att den gör sig riktigt bra där. Jag tog fram en vit spetsduk och ställde därpå en växt som kommer från mammas hem. Jag planterade om en stor växt hon hade som då blev tre och här är en av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s