Jag inviger Thomas-koppen på Tallkullen

Min storebror Tomas dog 1972. Efter det köpte mamma denna kaffeservis som heter Thomas. När vi delade upp mammas grejer var det ingen som ville ha denna servis och jag kunde inte skiljas från den så jag tog med den hem till mig även om jag har kaffekoppar så det räcker.

Idag, på självaste långfredagen, är jag glad att kunna inviga Thomas-koppen här hemma då vännen Bodil är på besök. Hon tycker också att den är snygg. Så glad jag är att jag har den kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s