Internationella syskondagen – mina bröder Tomas och Hans

Idag, den 10 april, är det den internationella syskondagen. Jag vill passa på att lägga upp några bilder på mig och mina bröder.

Jag har två bröder, en i himlen och en i Västerås. Min bror Tomas var född 1958. Han hade en hjärnskada och dog när han var 14 år. Själv är jag född 1963. Min bror Hans är född 1969. Jag är glad och tacksam att jag har Hans som är en solskensgosse. Tomas var också ett solsken och jag längtar efter att få träffa honom en dag. ❤️❤️❤️ Himlen, tänk vilken fest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s