Nyvaccinerad med Pfizer

Ikväll fick jag en toppenbra överraskning. Jag var i Pingstkyrkan på styrelsemöte för närradion. Ute på kyrktorget håller Hälsan 1 och 2 på att vaccinera folk i åldern 60+. Mot slutet av mötet kom personalen in och frågade om vi alla var vaccinerade för de hade doser över. Jag ropade högljutt med glädje att jag är 57 år och anmälde mitt intresse direkt och fick vaccinet Pfizer. Det spände rejält när hon sprutade in vaccinet och tydligen beror det på att jag har så små muskler…fniss. 😆 Dags att träna armarna mer alltså. Jag satt kvar en stund i kyrksalen och kvicknade till. 😃 Nästa dos om sex veckor. Hurra, vad jag är glad! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s