Fina minnen av mamma på hennes födelsedag

❤️ Kära mamma! ❤️ Det är din födelsedag. Du skulle ha fyllt 91 år idag den 7 maj. För ett år sen firade vi din 90-årsdag men i januari flyttade du till ditt himmelska hem. Du älskade att baka kakor, laga mat och ha kalas. Just igår kväll när jag gick igenom några skåp hittade jag detta block. Jag minns så väl när jag skrev det, någon gång på 70-talet tror jag det var. Du låg i sängen och jag halvlåg bredvid och skrev upp alla kaksorter du dittills hade bakat inför den stundande julen. Idag vill jag hylla dig genom att ta fram dessa härliga minnen. Jag är tacksam för att du skapade ett så öppet hem dit alla var välkomna. Många kakor har det blivit genom åren. 🍪🍩🧁🥧🎂🍰Tack mamma! 🤗 Saknar dig! ❤️

På bilden nedan bakar mamma pepparkakor med min lillebror Hans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s