En tur till Fagerhults Plantskola

Jag har länge pratat om att jag vill ha en svartvinbärsbuske och en hallonbuske i trädgården. Idag gjorde jag slag i saken åkte jag till Fagerhults Plantskola utanför Skillingaryd för att köpa det. De är så trevliga, kunniga och hjälpsamma och jag gillar att handla där. Förra året köpte jag två olika klematis. Jag tycker att den ena tagit sig dåligt så jag köpte en till i år. Vi får se hur det går, snart kanske jag har tre. Klematis är en underbar blomma.

Jag läste på en skylt att lyckliga människor har vackra växter. Ja, det kanske stämmer men man kan säkert vara lycklig utan att ha vackra växter men för in del piggar det upp med vackra växter.

Det finns ljuvliga alpackor på plantskolan. De är så söta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s