Mellan hägg och syren

Nu gäller det att göra som skomakaren och njuta så mycket man kan. Det sägs att det var en skomakare som satte upp en skylt på dörren att han hade semesterstängt från den tid då häggen började blomma tills att syrenerna slagit ut. Så klokt av honom! Det är ju nu det är som vackrast i naturen.

Vissa år har jag haft så mycket att göra på jobbet att denna tid nästan bara sprungit förbi men nu har jag tid att se det vackra och njuta varje dag. Jag är så tacksam att få leva i vårt vackra land Sverige med den mångfald av växter som vi har. Helt underbart är det. 🎵🎶 Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid. Kom med, kom med på vandringsfärd i vårens glada tid. 😊

Jag tog några foton från balkongen.

Jag gillar att gå ut en liten runda innan jag ska sova och bara insupa allt det sköna. De ljusa kvällarna är fantastiska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s