Ljuvlig vårpromenad med min körkompis Karin

Efter jobbet kom Karin hit och vi begav oss ut på promenad. Jag fick visa henne mitt älskade Lisaberg och hon blev inte besviken. Det var den absolut bästa utsikten idag över Jönköping, Vättern och Visingsö.

Vi gick sen genom den vackra skogen till Norrahammar och fortsatte hem till Hovslätt via Hökhult. Jag älskar det böjande landskapet och med de betande fåren blir det riktigt idylliskt.

Väl hemma på Tallkullen igen blev det fika och fortsatt prat. Så glad och tacksam jag är att hon hörde av sig och lockade ut mig. Jag hade planer på att vara inne och fortsätta mitt projekt ”sortera, rensa och organisera” men jag pausade det idag. Det passar bättre regniga dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s