Mullsjön runt med Bodil

I eftermiddags var jag på ett kundbesök i Mullsjö. Efter det träffades min goda vän Bodil och jag. Vi gick först på Landhs Konditori där vi åt räkmacka och kaffe. Det ligger så fint intill Mullsjön. Där satt vi i lä och avnjöt det goda, pratade och bara kopplade av.

Sen gick vi Mullsjön runt. Det är en vandring på ca 5,6 km. Vädret var strålande.

Sen åkte vi hem till Bodil en stund. Hon bjöd på kaffe med god efterrätt bestående av melon, glass och hallonsås. Det var både gott och trevligt. Jag är tacksam för en underbar kväll. Jag njuter i fulla drag av dessa fantastiska sommarkvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s