Uteplatsen är nu regnfri

När vi flyttade in i vårt nya hus i september 2018 blev vi varse att det inte fanns något tak under balkongen utan det regnade således rakt ner på uteplatsen som var under. Detta medförde att fönster och glasdörr som finns där under ständigt varit smutsiga. Inte bra! Lite svårt att förstå hur man tänker när man inte gör något tak över en annars trevlig uteplats. Jag tror vi fick info om detta redan under byggtiden men det var bara att gilla läget.

Nu har vi i alla fall kommit till skott och fått det gjort. Vi anlitade ett par skickliga hantverkare som var här igår och lite grand idag på morgonen. Nu är det klart och vi är så nöjda med resultatet.

Ikväll har jag varit ute och städat ordentligt. Hantverkarna städade så fint efter sig men det fanns kvar en massa rester av små flisor av den korrugerade plåten. Det vill man inte ha i fötterna. Jag dammsög så gott jag kunde och skurade plattorna med skurborste. Nu ska vi köpa möbler och placera där och försöka få det lite mysigt. Tills vidare har jag mina odlingar där för solen ligger på där stora delar av dagen.

Före och efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s