Städning är en bra motion

Städning är en jättebra motion och idag har jag ”motionerat” ordentligt. Stolar och annat som stör dammsugningen åkte upp. 😄 Inget fuskande idag inte! Imorgon kommer kära vänner hit och jag vill undvika att de får några allergiska reaktioner av damm. 😄💚💙🧡 Nej, så illa är det nog inte men nu är det länge sen jag städade ordentligt. Det är bra med besök lite då och då, det får mig att lägga i en högre växel.

Hela denna vecka har jag på kvällarna sorterat grejer ur lådorna jag hade med från mamma. Allt tar tid men det är ett härligt arbete. Många minnen dyker upp och jag sparar kort, anteckningar och annat. Det är roligt att ha. Vissa grejer slänger jag, andra saker skänker jag och några saker ger jag bort till dem som det passar för. Nu har jag bara några lådor kvar vilket känns helt underbart. Dem får jag ta en annan dag.

Nu är det faktiskt riktigt fint här och jag njuter verkligen. Så skönt att ha det nystädat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s