Grattis Bengtssons i Korsberga!

Det har varit en riktigt rolig dag. Tillsammans med Jenny Ahlbeck, representant från Schibsted, körde jag till min kund Bengtssons i Korsberga för att gratulera. De blev de lyckliga vinnarna av annonsering för 60 000 kr på Schibsteds digitala kanaler efter att ha fyllt i en undersökning gällande Schibsteds nya annonsplattform Admarket. Att en av mina kunder drog hem vinsten bland företag i hela Sverige gjorde mig verkligen glad.

VD Sven Johansson och ekonomichef Magnus Schiller visade oss runt i och utanför lokalerna. Här finner vi en massa olika produkter: Automowers, gräsklippare, motorsågar, ATV (All Terrain Vehicle) som i Sverige kallas fyrhjuling eller terränghjuling, båtar, båtmotorer, släpvagnar, cyklar, lantbruksmaskiner, skogsmaskiner, Murikka stekhällar och mycket annat.

Sen startade vår workshop. Vi kopplade upp oss så att en representant från Schibsted i Stockholm skulle kunna vara med i början. Hon presenterade olika insikter när det gäller olika målgrupper och t ex hur köpbeteendet har ändrats under coronapandemin m.m. Jenny presenterade hur Admarket fungerar och jag presenterade förslag till hur Bengtssons ska kunna använda sina vinstpengar på 60 000 kr till marknadsföring på bästa sätt. Att få servera ett smörgåsbord av marknadsföringsmöjligheter mot olika målgrupper där kunden vill ha allt och lite till känns gott i hjärtat. Vi kom fram till ett bra förslag som nu ska bokas. Jag är helt övertygad om att vi hittat något bra som kommer att öka Bengtssons omsättning och ge dem många nya kunder.

Sen styrde vi kosan mot Vetlanda Golfklubb där vi åt Wallenbergare med potatismos och gröna ärtor. Det var jättegott.

Nöjda och glada åkte Jenny och jag hemåt. Jag släppte av henne vid Nässjö station där hon tog tåget för fortsatt färd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s