Midsommarfirande på bästa sätt

Vi var bjudna till min goda vän Bodil på midsommarfest. Hon och hennes kompis Jeanette hade bjudit ihop ett gäng på ca 20 personer. Det var mest gamla bekanta men även en del nya.

På bilden ovan återupplever vi gamla barndomsminnen och gör lönnäsor. Lite barnslighet förgyller livet. Det är Bodil, Jeanette, jag och Susanna.

Bodil har många strängar på sin lyra. Hon är florist, fotograf, webbdesigner m.m. Hon har alltid något fint blomsterarrangemang hemma och idag på självaste midsommarafton var det lite extra. Vill du titta in på hennes hemsida så har du den här. https://www.bringbeauty.nu/

När vi kom kl. 15.00 stod det midsommarsmyckade kaffebordet så vackert dukat.

När vi hade ätit och pratat av oss ordentligt blev det femkamp som vännen Bruno hade fixat. Det var klurigt och roligt.

Var och en hade med sin grillning. Hans och jag hade bjudit med vår vän Erik så vi bjöd honom på mat. Här tog vi några roliga foton. Först ser Erik glasspaketen och tittar med förtjusning på läckerheterna: hasselnötsglass, gammaldags vanilj m.m. Vad kan det vara i burkarna? Sen upptäcker han böngroddar, morötter, sallad, fullkornscous m.m. Besvikelsen i ögonen syns. Ja, ja…lite arrangerat var det.

Så kom Hans med det nygrillade köttet, älg och vildsvin, och gourmetpotatissalladen kom också på plats. Då var alla nöjda och glada. Vi åt och njöt.

Senare framåt kvällen spelade vi brännboll vilket var länge sen för min del. Mot slutet av kvällen bjöd Bodil och Jeanette på kaffe och efterrätt.

Det blev en riktigt bra midsommarafton i goda vänners lag och vädret var precis lagom. Jag är tacksam och nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s