Jag vill tjäna Gud

I entrén har jag denna ljuvliga plansch uppsatt. Texten lyder: AS FOR ME AND MY HOUSE WE WILL SERVE THE LORD. Detta är hämtat ur en bibelvers från Josua 24:15. Men jag och mitt hus, vi vill tjäna Herren.

Detta är en önskan jag har av hela mitt hjärta. Jag vill leva med Jesus som min Herre. Han är min bästa vän, min klippa och min styrka i livet. Jesus är min livsnerv. Jag är så tacksam att jag fick lära känna honom tidigt i livet. Att be till Jesus är det bästa som finns. Har jag problem tar jag upp det med honom. Det kanske inte kommer en lösning direkt men jag vet att han arbetar för mig hela tiden och det är tryggt att överlämna allt till honom. När jag ber mår jag bättre och det ger mig hopp och glädje i mitt inre.

Att leva med Jesus är det enda sättet för mig att leva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s