Rensat avloppet

Jag har bara rensat avloppet en gång sen jag flyttade in i huset och då krånglade det för de hade gjort något fel. En rörmokare som ändå var i området tittade in och hjälpte mig och rättade till det som var fel från början. Sen en tid har jag märkt att vattnet rinner ner sakta så jag var tvungen att ta tag i detta.

Rensat avlopp har jag gjort många gånger tidigare när jag bott i lägenhet men jag hade lite respekt för detta eftersom det inte blev helt bra förra gången. Allt gick dock bra och avloppet fungerar nu utmärkt igen. Små saker kan ge stor lycka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s