Njuter av mina dahlior

Jag bara älskar mina dahlior. Nu blommar de för fullt och de är så vackra. Jag fotograferar nästan varje dag. De är ljuvliga både i solsken, skugga och efter regn. Regnet ger liv och det är väldigt vackert med dahlior som just fått ta del av lite regn. Dahlior är verkligen dekorativa.

2 reaktioner till “Njuter av mina dahlior

  1. Hej! Vad heter den stora gula dahlian som du står bredvid m ditt ansikte ??
    Tror jag har en sån här hemma. Beställde café au lait, men det är det ju inte… så nu undrar jag vad det kan vara. ☺️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s