Min nya växthörna i sovrummet

Jag har letat efter en blomhylla för att skapa en växthörna men har inte hittat något lämpligt i de butiker jag besökt. Häromdagen sökte jag på nätet och fick se denna svarta blomställning i tre våningar. Jag gillade den direkt och beställde den. Idag har den kommit och jag har fixat i ordning mina relativt nyinköpta växter som tål att stå i skugga och alltså inte behöver så mycket ljus. Jag satte också dit den gamla piedestalen som kommer från min mormor och morfars hem. Jag tycker det blev bra. Nu återstår bara belysning av något slag samt en doftpelargon. Min mormor hade flera doftpelargoner. Hon sa att de renar luften så nu vill jag också ha denna växt bland de andra luftrenande växterna. Får se hur jag ska placera den…i en ampel kanske?

Den fina bonaden om lycka, frid och ro får pryda väggen ovanför växterna. Detta mår jag bra av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s