Hårlyft med balayage

Jag har inte varit hos frissan på nästan ett år tror jag. Den frissa jag haft lade ner under coronapandemin och jag har inte kunnat välja vem jag ska gå till. Jag ville också ha lite längre hår så det passade bra att vänta. Luggen har jag klippt själv ett antal gånger. Jag gick till en frissa här i Hovslätt. Jag brukar göra folieslingor men denna gång blev det något nytt, en teknik som heter Balayage. Balayer är franska och betyder sopa. Balayage är en teknik där man målar slingorna där man vill ha dem.

Jag vet inte om det blev så stor skillnad mer än att det är lite kortare och att hon lockat det. Det brukar visa sig efter ett tag. Lite uppfräschat är det i alla fall. Här kommer före- och efterbilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s