Återuppväckt, frisk och pånyttfödd

Jag boostar mig med tänkvärda ord, aforismer, bibelord, positiva affirmationer och annat matnyttigt. Denna text står just nu framför mig på mitt skrivbord.

Det förflutna har ingen makt över mig. Jag är återuppväckt, frisk och pånyttfödd i en ny ljuvlig värld.

Budskapet är bra. Vi styr mycket med våra tankar. Det sägs att vi är det vi tänker och att lyckan sitter i tanken.

Alla har vi ett bagage med oss men vi väljer hur vi förhåller oss till vårt bagage och de upplevelser vi varit med om. Vi kan älta problem och annat men till slut måste vi lämna det bakom oss och gå vidare. Det gäller att inte bli bitter utan att när det behövs göra upp med det gamla och gå vidare. Lättare sagt än gjort. Ibland tar det tid men till slut måste vi göra det. Annars sviker vi oss själva totalt och det kan vi verkligen bli sjuka av.

När det är tuffa tider och jag känner att jag blir felaktigt behandlad brukar jag tänka att sanningen segrar. Den kommer ifatt oss alla. Det är den som gör fel mot oss som det är synd om. Jag tänker alltid att Gud kompenserar det som varit svårt i våra liv om vi vänder oss till honom. Han vill oss alla väl och han längtar efter att vi ska öppna upp oss för honom och lita på att han ger rätt hjälp i rätt tid.

Låt inte det förflutna ha någon makt över dig. När det är dags så lämna unkna gamla tankar och låt friska vindar blåsa in. Du kommer att bli återuppväckt, frisk och pånyttfödd i en ny ljuvlig värld.

Jag önskar dig Lycka till och Guds rika välsignelse på din fortsatta livsvandring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s