Vann en elscooter idag

Wow, vad jag blev glad! Jag var på ”Morgonsoffan”, ett event som Näringslivsavdelningen i kommunen anordnar på Spira en gång i månaden. Det bjuds på frukost och man har fina tillfällen att knyta kontakter med andra företagare. Så är det olika entreprenörer som talar. Det är väldigt inspirerande och idag var det ett gediget program med många företagare som var uppe och talade.

Det lottas även ut vinster. Man får lämna sitt visitkort i en skål och så dras vinnare därur. Media Markt Jönköping lottade ut en elscooter och jag vann den. Otroligt, men sant. Jag blev såååå glad och överraskad. Jag ser det som att det finns en mening med detta. Nu blir det åka av och mina vänner ska också få testa den. Det kommer att bli rena Gröna Lund här runt Tallkullen. Mer glädje och hisnande upplevelser ska det bli. 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s