Vila och rekreation på camping

Ikväll anlände jag till Kronocamping i Lidköping. Min goda vän Bodil studerar just nu i Lidköping och hyr en stuga på campingen. Bodil berättade att just till helgerna kommer det många husbilar och checkar in. Jag tycker de gör helt rätt. Har man arbetat en hel vecka måste det kännas skönt att bara ge sig iväg ut med husbilen för att njuta av livet.

Ibland tror jag att vi ställer onödigt många krav på oss själva. Vem vet, vi kanske har blivit uppfostrade till att vi ska jobba, jobba och jobba och när helgen kommer ska vi vara duktiga och göra annat hemmavid. Då är man en bra människa. Visst ska man jobba och sköta både sitt arbete och sitt hem men många krav är onödiga. Livet blir vad vi gör det till. Jag fick en riktig aha-upplevelse när jag såg alla husbilar. Jag tyckte det var underbart. Så härligt att människor unnar sig att vara lediga. Själv ska jag ha en härlig helg här hos min goda vän. Vi ska bara göra en massa roliga grejer och koppla av. Återkommer imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s