Härliga lördag i Lidköping

Efter att vi sovit ut och ätit en lugn frukost promenerade vi till stan. Vi gick bitvis längs med Vänern och jag njöt i fulla drag.

Vi strosade runt i en del affärer och tog en runda på torget. Vi besökte Pingstkyrkans second handbutik där jag köpte en trevlig liten pryl. Vi åt lunch på Thairestaurangen Robot Restaurang där det serverades buffé. Vi åt och njöt i fulla drag. Det var verkligen gott. Jag tror vi satt där i nästan två timmar.

Sen gick vi runt och njöt i parker och längs med vatten. Det fanns mycket vackert att titta på. Jag gillar bänkarna som finns utplacerade på olika ställen på stan. Så trevligt! Här kan man sitta och prata en stund både med vänner och främlingar. Det kan vara ett fint sätt att skapa kontakt med nya människor. Främlingar är helt enkelt vänner som man inte lärt känna än.

Vi besökte Bodils skola. Det var jättekul att få se vad hon och de andra gör. Jag lärde mig en del nya ord. 🙂 Här raklar hon sin första mönsterrapport. Hon är kreativ och gör egna mönster. Det ska verkligen bli spännande att se vart detta leder. Jag tror vi kommer att få se hennes mönster både på tapeter och annat framöver. Det är roligt med skapande verksamhet.

På kvällen var vi hemma i stugan och bara slappade och pratade. En liten bönestund blev det också. Ber gör vi alltid när vi träffas. Bodil är en riktig bönevän. Många bönesvar har vi fått genom åren.

4 reaktioner till “Härliga lördag i Lidköping

 1. Hej Helen!
  Jag söker en bild på de blå sofforna med texten ”Ska vi prata lite?”
  Jag heter Kerstin Larsson och arbetar i svenska kyrkan, i Sunnersbergs församling. Vårt kommande församlingsblad handlar om diakoni och den bilden skulle passa så bra. Jag har kikat efter sofforna men inte sett nån. Kanske är de på vinterförvaring?
  Skulle jag kunna få använda din bild? Antar att det är du som sitter på soffan.
  Skulle behöva bilden senast söndag 13 februari.

  Gilla

  1. Vad roligt att du gillar bilden Kerstin! Visst är sofforna underbara! 🙂 Det går fint att du använder bilden. Kan du hämta den direkt i bloggen eller vill du att jag mailar den till dig?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s