Äkta sprittande barnslig glädje

Vi har haft en helt underbar söndag. Vi hyrde campingens spa i två timmar så efter frukost var det dags för total avkoppling i bubbelpool och bastu. Så härligt!

Sen gick vi till Skogshyddan för att äta lunch. Det är ett café och restaurang som drivs av Missionskyrkan i Lidköping. Det är en riktigt härlig plats. Vi åt dagens rätt och till efterrätt blev det glass och kaffe. De reade ut lösglassen för halva priset och när hon skulle ösa upp vår glass frågade hon om vi ville ha stora kulor och vi sa att vi ville ha tre jättestora kulor var. Vi blev inte besvikna. Det var jättekulor. Så fick vi noisette-sås separat i varsin bägare. Oh, vad vi åt och njöt!

Det är vackert i naturen med alla fina höstfärger. Vi fick en fin hälsning innan vi lämnade Skogshyddan. Guds välsignelse är det bästa vi kan önska varandra.

På vår väg tillbaka sjöng vi, dansade, gjorde indianhopp och bara gladdes över livet. Det var så härligt att vandra längs med Vänerns strand. Vi kände en sådan otrolig glädje.

Jag kunde inte låta bli utan sjöng ut min glädje över livet. 🎶🎵Jesus låt mig aldrig bli så stor att jag inte får plats i Din famn. Nej, jag vill alltid vara nära Dig, jag vill komma till Ditt land. 😊 🎶🎵

Tack Jesus för livet som Du mig gav!

Det har varit en helt fantastisk dag. Jag är så tacksam. Glädjen är en sådan styrka i livet. Bodil är en fantastisk vän som jag uppskattar mycket. Goda vänner gör livet rikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s