Härlig samvaro med mostrar och morbror

Jag har haft en underbar dag med mina mostrar och min morbror i Ingelsryd. Vi sov länge, åt frukost länge och pratade i lugn och ro. Det blev en liten promenad i trädgården innan det var dags för söndagsmiddag. Barbro bjöd på god fläskkarré med potatis och sagolik sås. Mums!

På kvällen åkte vi in till Kalmar. Jag åkte till en gammal kompis och de övriga skulle till Kalmarsalen för att lyssna på Lill Lindfors. Jag hade några jättetrevliga timmar hos vännen Lena. Det berikar verkligen mitt liv att få umgås med släkt och vänner. Denna helg har varit en riktigt positiv boost med mycket prat och skratt.

Nu är jag hemma hos Solveig i Kalmar där jag ska sova inatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s