Vinterbadat vid Gränsö slott

Idag styrde jag kosan mot Västervik och Gränsö slott där vi har teamträff med jobbet. Vi har haft en trevlig dag tillsammans. Först arbetade vi och hade en del presentationer varvat med fika och god mat. Det är härligt att bo på hotell. Jag njuter av mitt rum. Det känns lyxigt.

Framåt eftermiddagen blev det dags för spa och det var helt underbart. Jag hade läst att det fanns ett flytande beachhouse med panoramabastu och stege för bad. Det var detta jag hade sett fram emot mest. När vi hade värmt upp oss ordentligt i olika bubbelpooler gick vi ner till bastun för att värma oss ytterligare. Sen var det dags för bad vilket var härligt. Jag doppade mig två gånger men var bara i några sekunder. Det var 8 grader i vattnet. Delar med mig av en liten film här.

På kvällen blev det trerätters middag med teamet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s