Gränslös glädje ger mig glädjetårar

Idag på förmiddagen tittade jag på SVT:s gudstjänst från S:ta Clara kyrka. Oh, vilken underbar gudstjänst! Titta och lyssna om du inte redan gjort det! Jesus är hoppet för vårt Sverige. När de drog igång avslutningssången ”Det finns ingen Gud så stor som Du” kunde jag inte sitta stilla. Det blev sång och dans här hemma. Detta kommer jag att lyssna på igen. Jag blev så välsignad så jag fick glädjetårar. ❤🙂 Det finns ingen Gud så stor som Du. Det finns ingen som kan göra under eller gärningar som Du. Icke med härar eller med vapen men med den Helige Andes Kraft. Och alla hinder ska vika bort för den Helige Andes kraft. AMEN! 🙏👍🤗

Bilden ovan är kopierad från Facebook. Nedan hittar du länk till gudstjänsten.

https://www.svtplay.se/video/33254122/gudstjanst/gudstjanst-avsnitt-47-4?position=7&id=eZDEnb6&fbclid=IwAR0s7rotM8GiQzpGCRpNRLp1fVsYR1fQu1CdZUXnmbr_AguvBrDUlHOsrXQ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s