En stjärna lyser så klar i min carport

Jag har nu satt upp all utebelysning som ska lysa upp i vintermörkret. I år blir det extra mysigt då jag har satt upp en stjärna i carporten. Denna stjärna hade mamma hemma i Slättingebygd flera jular. Den hängde där så vackert och stämningsfullt vid verandan och nu känns det extra fint för mig att få ha den här i mitt hem på Tallkullen. Den sprider ljus, värme och vackra minnen. Jag har så mycket att glädja mig över. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s