Första adventsljuset tänt

Jag har haft en underbar dag. På förmiddagen gick jag till Equmeniakyrkan här i Hovslätt där det bjöds på fantastisk sång av Adventskören och bra predikan av David Lund. Efter gudstjänsten fikade jag med några goda vänner. Allt var kanonbra.

På kvällen gick jag till Kyrkvillan i Hovslätt för att lyssna på Norrahammar Gospel. De sjöng mycket bra och jag fick se mitt älskade gudbarn Madelén tända första adventsljuset. Hela gudstjänsten var ljuvlig och prästen talade väldigt bra.

Jag är tacksam för en jättefin första advent. Mellan gudstjänsterna har jag passat på att pynta klart. Jag brukar julpynta till första advent för jag älskar att ha det julpyntat. Alla ljus och all dekoration lyser upp i vintermörkret. Det är så stämningsfullt. Nu ska jag njuta av detta minst fram till den 15 januari, kanske längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s