Högtidlig tradition med julkortsskrivande

En av årets mest högtidliga kvällar är här! Startskottet har gått för årets julkortsskrivande. Min goda vän Yvonne och jag har som tradition att träffas en kväll i advent för att skriva julkort. I dessa digitala tider är det ändå trevligt att kunna skicka några vanliga julkort. Vi hinner bara börja och var och en skriver sina.

Det finns vissa vänner jag bara har kontakt med en gång om året och det är just via julkortet. Det är faktiskt lite roligt att hålla kontakt på detta sätt. Extra roligt är det om vännen ifråga har skrivit lite mer än bara God Jul och Gott Nytt År! Det är trevligt att få en liten rapport om vad som händer i personens liv.

Yvonne ville ta med en efterrätt och visst fick hon det. 🙂 Det är ju toppen när gästerna tar med förning. Hon bjöd på en underbar saffranscheesecake som hon garnerade på plats. Den var jättegod. 😋 Nu blir det mycket adventsmys framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s