L’hiver rose – Rosa vinter

År 1988 bodde jag i Frankrike och då köpte jag en servis som heter L’hiver rose. Det är franska och betyder Rosa vinter. Jag tyckte den var så fin och jag har använt den som vardagsservis under många år. Om jag inte minns helt fel köpte jag 12 mattallrikar, 12 djupa tallrikar och 12 assietter. De var inte så dyra och troligen inte av bästa kvalitet heller men de var fina och jag älskade dem. Endast två djupa tallrikar är kvar och jag äter ur dem med glädje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s