Gud hjälper mig i alla lägen

Ett mycket bra budskap förmedlas idag i min kalender Tankar om Livet.

Vår första reaktion på problem och behov borde vara att be. Gud har alla svar och han kan hjälpa när ingen eller inget annat förmår det.

Detta praktiserar jag själv i mitt liv. Så fort något svårt dyker upp pratar jag med Gud om det. När jag inte själv ser någon lösning vet jag att Gud har en lösning på problemet. Det finns en väg att gå. Ibland kommer svaret snabbt men ibland tar det lite tid och ibland är det en process. Det är ändå skönt att veta att Gud hjälper mig med ALLT.

Gör du samma sak? Om inte så rekommenderar jag dig att göra det. Det är den bästa hjälpen i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s