Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft

Jag letade efter ett litet kort att skicka till en vän och i min lilla kortlåda hittar jag alltid en massa tänkvärda ord. Jag delar med mig av ett budskap idag. På kortet står det:

The task ahead of you is NEVER as great as the Power within you. (Uppgiften framför dig är aldrig lika stor som kraften inom dig.)

I can do all things through Christ who strengthens me. Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft. Filipperbrevet 4:13.

Detta är så skönt att veta. Jesus är med mig i livets alla situationer. Står jag inför en utmaning känns det bra att få be Gud om kraft och styrka att reda ut allt. Jag gör vad jag kan och så får Gud göra resten. Den Helige Ande kan påminna mig om saker och leda mina tankar i rätt riktning. Gud och jag är ett bra team. Utan Gud skulle jag inte klara mig.

Tänk att det står i Bibelordet att jag förmår ALLT i honom som ger mig kraft. Detta är ju sanslöst. Detta tycker jag att vi alla kan ta till oss. Vi kan mer än vi tror och det som står i Bibeln borde vara sant. Vi satsar på det i alla fall och tror på oss själva…och på Gud.

Låt inte någon eller något slå ned dig. Citera bibeordet: ALLT förmår jag i honom som ger mig kraft!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s