Fransk filmkväll hos Eva

Ikväll har Gunnel och jag varit hos Eva på fransk filmkväll. Det var heltrevligt. Först bjöd hon på en massa gott: pizzabitar, västerbottenpaj, sallad, kex och goda ostar. Till filmen blev det en underbar mjuk kaka med grädde och choklad samt kaffe. Mums!

Vi tittade på filmen 50 vårar (Aurore) som var sådär. Jag skulle ge den betyg 3 av 5. I vilket fall som helst är det härligt att lyssna på det franska språket. Jag uppskattar våra franska filmkvällar väldigt mycket. Mat, fika, glad gemenskap och franska filmer. Det är härligt.

Katten Basse var också med. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s