Palettbladen är nu planterade

För ca en månad sen fick jag sticklingar av palettblad av en god vän. De har nu fått ganska stora rötter så jag har planterat dem. Jag tror jag har haft palettblad tidigare men de var mer vinröda men det är längesen. Mamma hade palettblad och därför känns det extra roligt och familjärt att jag ska ha denna vackra växt här hos mig. Jag hoppas att de ska ta sig ordentligt. Palettblad är väldigt dekorativa och jag ser fram emot att de ska växa till sig så kanske jag kan ta ännu fler sticklingar och plantera ute till sommaren. Växter ger glädje i hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s