Fräscha tapeter på Slöjdens Hus i Skövde

Idag när jag var på kundbesök i Skövde passade jag på att titta in på Slöjdens Hus. Jag visste att min goda vän Bodil Pettersson och hennes studiekamrater ställer ut tapeter där just nu. Det är vernissage på lördag 12 mars. De studerar på Formakademin i Lidköping där de gör mycket mönster. Jag tycker tapeterna är härliga. Själv tycker jag bäst om Bodils tapet. Den gör mig glad och varm i hjärtat. Jag tycker den skulle passa i lite finare miljöer t ex på herrgårdar och hotell, varför inte i en bröllopssvit?! Vackra blommor som hänger ner över gästerna, vackert och romantiskt på samma gång.

De andra tapeterna är också läckra. Kolla på det fina rådjuret i skogen, så gulligt! Den färgstarka gröna tapeten med röda inslag ger en wow-känsla. Den blå tapeten med det vita mönstret är härlig och tapeten med potatisen är kul. Den skulle passa i ett kök.

Jag hoppas att det ska gå riktigt bra för dem alla på lördag. Kanske någon tapetproducent är där och får upp ögonen för deras talang och skapande kraft. Det vore kul om det sker redan på lördag men händer det inte just då så sker det längre fram. Det blir spännande att följa detta. Det är roligt att skapa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s