Kick off med Scandorama

Det har varit en härlig dag då nästan hela gänget från Scandorama har träffats på Scandic Segevång i Malmö. Vi har fått en massa matnyttig information. Bl a var SOS International här och berättade om sin organisation runt om i världen. De är värdefulla samarbetspartners t ex när en olycka eller sjukdom inträffar under en resa.

Så har jag träffat en massa nya trevliga kollegor, verkligen intressanta människor! Vi har haft lagtävling då bl a våra geografiska och kulturella kunskaper sattes på prov.

Kvällen avslutades med en trerätters middag.

Troligen kommer jag att få åka på min utbildningsresa redan i april och det känns helt underbart. Jag har varit mycket i Paris, bott i Frankrike ett år och arbetat som fransklärare men nu ska jag fräscha upp mina kunskaper. Det finns alltid mer att lära. Jag älskar verkligen detta land. Oh, vad jag har sett fram emot detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s