Parasollet på plats

Ganska ofta är det så varmt på balkongen att det inte går att sitta där. Jag har funderat på att köpa ett parasoll men inte riktigt kommit till skott. Nu är det rea och då passar jag på. 50% på parasollet och 20% på parasollfoten. Parasollfoten väger 35 kg. Killen som lyfte in den i bilen tyckte att det var en lätt match men det tycker inte jag. När jag skulle lyfta ut den hade jag ställt en liten rullvagn (till krukor) under och lyckades med hjälp av den rulla bort parasollfoten till balkongen. Jag upptäckte sen att det var små hjul på ena sidan så jag hade kunnat rulla den utan vagnen om jag hade packat upp den vid bilen men det visste jag inte då.

Nu är parasollet på plats. Det blåser friskt här uppe på Tallkullen så det är klokt ta bort parasollet när jag inte använder det men det är ju bara att lyfta ur det. Står solen högt så ger det bra skydd men så här på kvällen tittar solen in under parasollet men jag hoppas det ska kunna vinklas men det tar jag en annan dag.

Jag hoppas på många härliga stunder av fika och läsning under mitt parasoll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s