Att sjunga om Jesus ger mig en boost

Min goda vän Madeleine har varit här ikväll. Vi har övat på sånger inför ett framträdande då Madeleine ska sjunga och jag ska spela. Så blir det nog ett par sånger tillsammans i stämmor också. Det är roligt att sjunga och spela. Jag känner att jag blir välsignad av att sjunga om Jesus. Det är så upplyftande och positivt, en riktig boost. Det känns bra att genom sång dela det fantastiska budskapet om vårt evighetshopp och den styrka tron på Jesus ger här under livsvandringen.

Varma mackor, fika och mycket prat blev det också. En bra kväll, helt enkelt.

Jag fick en fin blombukett av Madeleine. Den kommer att sprida glädje här hemma på köksön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s