Värdefullt med goda grannar

Vi har nu bott här på Tallkullen i fyra år och först idag bjöd jag in dessa härliga grannar på en kopp kaffe. Det började med att jag fick daggkåpor av Anette och Tomas tidigare i veckan och då fick jag idén att bjuda hem dem. De tackade ja direkt. Jag sade också till Janet och Bernt som bor här på kullen. Jag var hos dem en gång och fikade när polisen var på besök och vi hade ett möte gällande grannsamverkan. F ö blir det mest att vi talas vid när vi ses på gatan eller ringer på om vi har något att fråga varandra om.

Det blev en jättetrevlig eftermiddag tillsammans. De är pigga och glada. Så gick vi husesyn förstås. Våra hus såg likadana ut från början och därför är det extra roligt att hälsa på de andra och se hur de har inrett.

Tommy och Bernt hjälpte mig också att byta de två ventilationsfiltren. Det var dags och jag hade insett att jag nog inte skulle klara det själv eftersom det är jättetrögt. Det var verkligen så. De fick jobba ordentligt och ta fram en skruvmejsel för att rätta till någon stålkant som hade vikit sig. Oh, vad jag blev glad när de lyckades till slut! Tydligen är mitt skåp något mindre än deras för deras är inte alls så trögt.

Ja, nu klarar det sig ännu ett år. Bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s