Anitha och Melissa hos mig ikväll

Min goda vän Anitha och jag ska sjunga på en gudstjänst i Norrahammar i helgen så ikväll har vi övat. Goa Melissa var också med. Vi fick en trevlig stund tillsammans.

Det är så härligt att sjunga. När jag sjunger blir jag välsignad och texterna bygger upp själen. Att sjunga är också avslappnande. När jag googlar hittar jag följande överst i sökresultatet men det finns ingen källhänvisning: Sång skapar en känsla av ökad energi och avslappning och förbättrar den upplevda livskvaliteten. Det i sin tur ökar vår motståndskraft mot stress och nedstämdhet. Musik förstärker våra känslor vilket gör oss bättre på att känna igen våra egna känslor.

Låtom oss sjunga och musicera!

Anitha och jag känner varandra sen ungefär 15 år tillbaka. Systrakärlek gör gott i själen! ❤️❤️❤️ Så värdefullt med vänskapsfamiljen! 🙏🤗🎶💚💛🧡 Det bästa vi har är varandra. 🤗❤️🤗❤️🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s