Det byggs mer på Hovslätts Ängar

Jag älskar min boplats och nu gör man plats för fler här på Hovslätts Ängar. Jag tror det kommer att bli kanonbra med de nya husen här ute på ängarna. Det blir skönt för de som flyttar in att få vakna upp intill tallskogen och andas den friska luften. Det är Pålssons Bygg som har ansvaret för byggnationen men det är Nivika som äger projektet. Det kommer alltså att bli en hel del hyresrätter här. Det är bra med blandad bebyggelse. Jag har promenerat en del här uppe på ängarna nu medan det är lugnt. När de sätter igång att bygga blir det inte lika fridfullt och då kanske vi inte ens får gå där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s