Mjuka värden på morgondagens teammöte

Nu har jag förberett en power point-presentation inför morgondagens digitala veckomöte med mitt försäljningsteam, Team Öst. Det är vanligtvis vår chef som leder mötena men nu ska vi andra göra det och jag är först ut imorgon bitti. Det var endast två punkter som vi måste ha med och sen har vi fria händer. Jag tänker passa på att lyfta fram de mjuka värdena och inleder presentationen med denna plansch som jag köpte på 80-talet och fortfarande har hängande på en dörr här hemma.

Visst är det väl en underbar text!? Följer vi denna instruktion för dagen så får vi en mycket bra start på dagen och kommer säkert att må bättre också. Till på köpet kommer nog de människor vi möter att få ett stänk av positiviteten och glädjen inom oss.

Jag kommer att presentera våra försäljningssiffror för september och kvartal 4. Så blir det mycket prat om våra nykunder och lite annat.

Jag avslutar min power pointpresentation med en bild av mina dahlior. Jag kommer att läsa en berättelse ur boken Det är aldrig kört. Titeln är Den rikaste mannen i byn. Det är en mycket bra och tänkvärd berättelse. Jag lägger in den här nedan. Läs den om du har tid! Den säger mycket.

Med detta önskar jag dig min vän en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s